Ideja za interaktivni zaslon na poslovnih sestankih

Ideja za interaktivni zaslon na poslovnih sestankih

Ko sem se prijavila na ena predavanja, zaradi službenih obveznosti, sem prvič videla interaktivni zaslon. Bili smo v veliki dvorani, ki je bila nekoliko dvignjena in usmerjena k predavatelju. Na steni, pa je bil interaktivni zaslon. Naprej, sem pomislila, da je le črna tabla, in pričakovala da bo predavatelj nanjo pisal z belim flumastrom. No ja, sedela sem v zadnji vrsti, zato sem res težko opazila, da bi to lahko bil kakršen koli zaslon, dokler se ta res ni prižgal.

Pravzaprav res nisem dajala kaj preveč pozornosti nanj, dokler nisem videla, da je predavatelj z prstom premaknil slajda. Takrat se šele opazila in bila presenečena da je bil to interaktivni zaslon. Zdelo se mi je res ful dobro in zanimivo, saj v tistih časih, ko sem še bolj aktivno hodila na kakšna predavanja, ali pa nasploh v kakšno šolo, takšnih zaslonov ni bilo, zato me je ta tehnologija zares presenetila. Zdela se mi je res preprosta in zanesljiva. Še posebej za takšno vrsto predavanj, kjer samo power point ni dovolj. Saj je včasih dobro prikazati kakšno snov tudi v drugih virih. Predvsem pa je dosti tudi uporabnih aplikacij in programčkov, ki pa omogočajo kakšno zadevo še boljše in jasneje prikazati. Zato mi je bil interaktivni zaslon res odlična ideja, za kogarkoli, ki si je to izmislil. Navsezadnje je tehnologija itak toliko napredovala, da ko danes pomislim, bi bilo že čudno, da ne bi bil tudi večji zaslon na touch, saj je danes že praktično vse na touch screen.

Tako sem mogla naslednji teden poročati, kako je bilo na predavanjih, ki sem se jih udeležila, saj sem bila odsotna. Seveda sem izpostavila tudi interaktivni zaslon, ter ga predlagala, da bi ga imeli tudi mi v naši pisarni, kjer imamo po navadi sestanke, saj bi lahko tudi stranki, kdaj kaj lažje prikazali, saj je včasih res nerodno, še posebej če nas je več, ko vsi gledalo v majhen računalniški ekran.