Prenosni računalnik mi je olajšal opravljanje dela

Nekaj časa nazaj, je moje podjetje, katerega sem ustanovil, naredilo nenadni zelo velik napredek. To pa je pomenilo, da me je kar naenkrat čakalo veliko več dela, katerega sem moral opraviti. Zato pa mi je veliko dela ostalo še za doma, saj ga nisem uspel končati v čas, ko sem bil v službi. To delo pa je predvsem zahtevalo delo na računalniku, kjer pa sem moral večinoma kaj programirati, odgovarjati na razna sporočila in pa pregledovati in obdelovati razne podatke.

Zato pa sem se sedaj odločil, da si bom kupil prenosni računalnik. To pa zato, ker je ta čas, ki sem ga moral porabiti za dodatno delo, vplival na to, koliko časa sem imel doma, ki sem ga lahko porabil z družino. Ker pa sem se v službo in pa domov, vozil z javnimi prevozi, kajti to je bilo še najhitreje, zaradi zasedenih cest v času, ko sem se odpravljal v službo, bi mi prenosni računalnik omogočal, da bi lahko delo opravljal na poti v službo in pa domov.

No tako pa je nakup prenosnega računalnika res pomagal pri temu, da sem imel sedaj doma veliko več časa, ki sem ga lahko porabil z družino, ali pa da sem si malo odpočil in užival.

Prav tako pa je bil prenosni računalnik zelo uporaben zaradi tega, ker je bil enostavno prenosen. To pa mi je omogočilo, da sem lahko prenosni računalnik vzel s seboj, kamor koli sem se odpravil, ter sem lahko tako zelo hitro opravil kakšen del dela, ko me ni bilo doma, kar pa mi je še kako pomagalo, da sem bil bolj produktiven s svojim časom in sem posledično lahko opravil tudi veliko več dela, ki sem ga rabil opraviti za službo. 

Prenosni računalnik mi je olajšal opravljanje dela