Ko si navajen, se zaprtost lahko reši v enem dnevu

Bilo je lepo prijetno jutro, ko sem spila kavo in ugotovila, da imam ponovno zaprtost, kar se je včeraj začelo. Če jutranja kava ne pomaga pri tem, pomeni da moram narediti nekaj drugega. Prva stvari, ki sem jo spila, je bil Donat, in naslednja je bila ta, da sem si pripravila vlaknine. Še dobro, da zdaj vem, kaj moram narediti glede tega in vem zelo dobro, da se to lahko reši v enem dnevu. Včasih, ko nisem vedela, je to lahko trajalo precej dni, preden sem ugotovila, kako se lahko zaprtost, reši v enem dnevu.

Še dobro, da je bila sobota in sem lahko to v mitu rešila. To je mnogo bolje kakor pa, če moram s to težavo v službo in se tam ukvarjati s tem. Naredila sem si še čaj za odvajanje in se ulegla na kavč pred televizor in prižgala serijo, ki jo ta hip gledam. Vedela sem namreč, da moram najprej spiti vse te pripravke v miru.

Ko sem to naredila, sem odšla na krajši sprehod, da se razgibam, ker tudi to zelo pomaga. Zunaj je bilo res lepo vreme, in če ne bi bila zaprtost, težava, ki jo imam ta hip, bi skoraj zagotovo šla, kakšen daljši izlet. Pogledala sem vreme, ker me je zanimalo, kakšno vreme bo jutri. Videla sem, da bo tudi zelo lepo, kar me je zelo razveselilo. Ko se bo zaprtost, danes uredila sem bom zagotovo jutri dogovorila za kakšen izlet s prijatelji.

Ko si navajen, se zaprtost lahko reši v enem dnevu

Po sprehodu sem prišla domov in zaprtost, se je zelo kmalu uredila. Naredila sem si že lahkotno juho, saj sem vedela, da bo bolje, da jem danes bolj lahkotno hrano, da se vse umiri. Predvsem sem se pa odločila, da bom počivala. Tako ali tako sem imela zelo dolg in težak teden in mi je bolje ustrezalo, da zdaj, ko je zaprtost, mimo, da počivam, koliko le lahko.