Nova naloga in novo foto platno, ki ga moram pripraviti

Ko sem že mislila, da je bilo zadnje foto platno končno zaključeno za šolski projekt, sem ugotovila, da še zdaleč ni tako. Ravno sem oddala vse, kar sem pripravila, že sem prejela novo nalogo, ki je tudi vsebovala foto platno in tako sem ponovno lahko začela pripravave, ki so nujne, da se vse natisne.

Ker je bila ura že pozna, sem si samo pripravila vse, kar moram narediti in zaključila z delom za ta dan, saj je jutri novi dan. Dela imam pa vedno toliko, da se ven ne vidim vsaj nekaj dni. Ko sem vse uredila, sem odšla iz svoje pisarne in se odpravila na masažo. Končno, po ne vem, koliko mesecih lahko grem brez slabe vesti na takšno razvajanje, ki ga res že zelo potrebujem. Najmanj tri mesece imam takšne bolečine po celem telesu, da se jih nikakor ne znebim. Te je bil tudi glavni razlog, da nisem nadaljevala priprave za novo foto platno, ker sem imela naročen termin in res sem komaj čakala, da danes delo zaključim, in lahko grem na težko pričakovano masažo. Že dva tedna sem imela načrt, da grem, pa je moja maserka ravno odšla na dopust za dober teden in sem morala počakati, da se vrne. Saj bi lahko šla drugam, ampak iskreno nisem želela drugam. Kadarkoli imam takšne težave, jih samo ta maserka lahko reši.

Nova naloga in novo foto platno, ki ga moram pripraviti

Ko sem se vozila proti masažnem salon, sem cel čas razmišljala, kako bom novo foto platno pripravila, ker so mi res dali neko čudno nalogo in prav ne vem, kako naj se tega lotim. Niti nikoli nisem nič kaj podobnega delal in tudi ne vem, ali imam kje v arhivu kakšne fotografije, ki jih lahko uporabim za to. Tako, da pojma nimam kakšno foto platno bo tokrat nastalo in samo upam, da bo kar se da v redu.